Ervaringen van cliënten

Therapie Almere - Therapeut Selma

Op mijn profiel op therapiepsycholoog.com staan reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Hieronder kun je een aantal van deze ervaringen lezen.Therapie Almere- Selma

5 / 5 sterren –
“Fijn… Dat kan ik de sessies eigenlijk niet noemen. Wel ben ik telkens blij dat ik bij deze warme liefdevolle vrouw terecht kan. Die mij wijst op mijn eigen kracht en mij ondersteunt in het maken van mijn beslissingen.

Selma, bedankt voor je oprechtheid, duidelijkheid en vooral dat ik telkens weer van je steun en adviezen gebruik mag maken!”
Therapie Almere- Selma

5 / 5 sterren –
“Ik voelde me in mijn leven niet gezien en gehoord. Selma gaf mij inzichten ondersteuning om mijn stem terug te krijgen en om weer in mijn eigen kracht te staan en beslissingen te nemen. De rode draad kwam al snel boven water.

Selma gaf al snel helderheid, duidelijkheid, inzichten en steun met warmte en respect. Ik kan haar dan ook zeker aanraden! Uniek is ook dat zij begaan blijft en je terug kan vallen voor adviezen en steun. Selma, ik ben erg blij dat jij op mijn pad bent gekomen.”
Therapie Almere- Selma

5 / 5 sterren –
“APK” voor onze relatie – In onze langdurige relatie merkten we steeds vaker dat er te weinig binding was. De intentie was om weer meer genegenheid te voelen voor elkaar en daar wilden wij hulp bij.

Selma is een toegankelijke vrouw die ons hierbij goed op weg helpt. Ze heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven en laat ons inzien dat ons eigen verleden ook een grote rol deelt. Wij vinden elkaar steeds meer terug en kunnen Selma zeker aanraden!”
Therapie Almere- Selma

5 / 5 sterren –
“Ik kan zeggen dat ik Selma als een kundige, open, directe en invoelende therapeut ervaar.”
Therapie Almere- Selma

5 / 5 sterren –
“Een oprechte vrouw. Mijn ervaring is met Selma, dat zei mij heeft laten inzien dat het heel normaal is hoe ik ben in deze omstandigheden.

Selma is zeer deskundig, geeft mij een reikende hand met veel informatie. En zeker doelgericht, ben blij dat ik bij haar in therapie ben. Het is een vrouw met een warm hart.

Dankjewel Selma voor de tips en fijn dat ik jou heb leren kennen als een goede therapeut.”
Wil jij ook verandering?

contact