Ervaringen van cliënten

Therapeut Almere DesireeTherapie Almere – Desiree

5 / 5 sterren –
“Ik ben blij met deze therapie. Het heeft me ondersteund met mijn rouwverwerking. Daarnaast ben ik evenwichtiger geworden en kan ik beter voor mezelf opkomen.”Therapie Almere – Desiree

5 / 5 sterren –
“Vanaf mijn vroegste jeugd heb ik me beperkt gevoeld in me te uiten. Zocht altijd alles in mezelf. Gaf mijzelf van alles de schuld. Als iemand anders ongelukkig was kwam het door mij. Door de therapie heb ik deze patronen uiteindelijk kunnen doorbreken. Het maakt mijn leven zoveel lichter. Voel me nu vrij in mezelf.”

Contact met Désiree

Coach Almere EdwinCoach Almere – Edwin

5 / 5 sterren –
“Toen ons laatste kind de deur uit was keken we elkaar aan en zagen twee van elkaar vervreemde mensen. We hielden veel van elkaar maar wisten niet meer waarom.

Door de hulp van Edwin weten we dat weer en hebben we elkaar opnieuw ontdekt. Zo fijn om te doen. Dit zou elk stelletje eigenlijk moeten doen. Edwin coacht mij nu ook als individu. Topper die Edwin”
Coach Almere – Edwin

5 / 5 sterren –
“Mijn partner en ik staan door het kersverse ouderschap en flinke tegenslagen in onze relatie onder heftige druk. Ons gezin staat voorop, maar zelf zagen wij geen uitweg meer.

Sinds we de hulp van Edwin hebben ingeschakeld, gaat het al stukken beter! We zijn er nog niet, maar dankzij Edwin zijn hulp zien wij weer aanknopingspunten en hebben we er weer vertrouwen in. Zijn gezamenlijke en individuele coaching is een zeer prettige combinatie.

Edwin is erg begripvol en praktisch. Wij zijn zeer tevreden, een absolute aanrader!”

Contact met Edwin


Therapie Almere
Therapie, relatietherapie, EMDR.
Therapie bij Angela
Wilhelm Rontgenstraat 14
1341 BC Almere
Therapie bij Desiree
Verzetslaan 53
1318 BR Almere
Relatiecoach Edwin
Boekenrodestraat 10
1333 XX Almere
Therapie Almere
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Aangesloten bij:

therapiepsycholoogrelatietherapeuten
Top